Kaaoksesta kannattavuuteen

Kaaoksesta kannattavuuteen -verkkokurssi

PK-yrittäjän pelastuspaketti kohti mielenrauhaa ja vaurautta!

Kyllä! Haluan päästä Kaaoksesta kannattavuuteen nyt!

Early Bird myynti loppuu ti 17.3.2020 klo 23.59

Vain nopeimmat 20 hlö! (10 jäljellä)

Kurssin myynti loppuu su 22.3.2020 klo 23.59.

Kurssi alkaa ma 23.3.2020!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Haluatko tietää tyypillisen pk-yrittäjän perusongelmat liiketoiminnassa? Ne ovat seuraavat:

 

 • Ihan pirunmoinen kiire 
 • Kaikenlaiseen säätämiseen menee aikaa 
 • Muutosvastarinta syö voimat
 • Ei mene viesti perille 
 • Tehtäviä on vain liikaa! 
 • Virheiden korjailu syö tehot töistä

 

Monet yrittäjät ovat lähteneet yrittäjäksi saadakseen tehdä omaa juttuaan, jättääkseen oman jälkensä maailmaan ja saadakseen vapautta. Monesti yrityksestä muodostuukin kaikkea muuta kuin mitä oli toivonut – pakkopaita, josta ei voi paeta. Yrityksen toiminta sinällään on sitä mitä sen pitikin olla – oman unelman ruumiillistuma. Mutta yrittäjän työnkuvasta on tullut painajainen, josta ei voi herätä. On jatkuva kiire ja vastuut painavat murskaavalla paineella. Näin ei tarvitse olla![/text_block]

Tiedätkö mikä erottaa onnellisen ja menestyvän yrittäjän hampaat irvessä puristavasta nälkäraatajasta?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Menestyvä yrittäjä näkee oman yrityksensä järjestelmänä, joka luo systemaattisesti arvoa asiakkaalle. Hän näkee työnvirrat ja osaa laittaa oikeat palikat oikeille kohdille. Hän osaa johtaa työtä, sen sijaan että hän tekisi työtä. Hän ymmärtää, että työ ei tekemällä lopu, joten hän osaa priorisoida tärkeimmät asiakkaat, tehtävät ja tuotteet jonon kärkeen, eikä tartu jokaiseen lillukanvarteen. Menestyvä yrittäjä osaa päästää irti kaikesta, joka ei tuo 10-kertaista tuotosta panoksen suhteen!

 

Suurin osa tapaamistani yrittäjistä haluaa jatkuvuutta yritykselleen, että työntekijöille olisi tulevaisuudessakin töitä. Jos siinä sivussa vaikka vähän vaurastuisi, niin se ei varmasti haittaisi. Tämän jos saisi vielä hoidettua niin, ettei olisi krooninen väsymys, vatsahaava ja loppuun palaminen seuralaisena olisi varmasti aika iso bonus. Onko sinulla työkalut ja osaaminen taltuttaa päivittäinen kaaos? Miksi et ole jo tehnyt niin?

 

Jos ylläoleva kuvaus tuntui sinusta tutulta, niin lue eteenpäin… 

 

Ok kuulostaa tutulta, mutta mitä sinä sitten ehdotat?

 

Kaaoksesta kannattavuuteen -verkkokurssi on rakennettu satojen yritysvalmennusten pohjalta ratkaisemaan pk-yrittäjän keskeisimmät ongelmat. Vaikka yrityksiä ja yrittäjiä on monenlaisia, niin jokaisella yrityksellä on samat rakennuspalikat: 

 • Joukko ihmisiä
 • Kasa prosesseja
 • Jotain tuotteita & palveluita
 • Asiakkaita, jotka haluavat kyseisiä tuotteita & palveluita

 

Se miten me saadaa tuo joukko ihmisiä tehokkaiden prosessien avulla tuottamaan parasta mahdollista asiakasarvoa teidän tuotteiden ja palveluiden avulla niille asiakkaille, joita on oikeasti kannattavaa palvella on jokaisen yrityksen avainkysymys.[/text_block]

Kenelle tämä on?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Jos siis olet 5-500 hengen yrityksen yrittäjä tai keskeisessä asemassa toimiva henkilö, jonka vastuulla on saada yrityksestä tehot irti, niin tämä valmennus on sinulle. Tämä pilottitarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, jonka jälkeen tulen nostamaan hintaa n. kaksinkertaiseksi.

 

Jos olet yrittäjä tai yrittäjähenkinen johtaja, jolla on halu nostaa teidän yrityksen tehokkuus oikealle tasolle ja rakentaa systeemaattisesti toimivaa liiketoimintaa, niin olet oikea henkilö tälle kurssille! Jos pystyt johtamaan muutosta ja sitoutumaan pariksi kuukaudeksi kurssin oppeihin, niin tästä tulee olemaan sinulle hyötyä.[/text_block]

Miksi tämä toimii?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Tämä verkkovalmennus antaa erittäin konkreettiset ja tehokkaat työvälineet oman yrityksen kipukohtien tunnistamiseen & ratkaisemiseksi. Jokaisella yrityksellä on muutama keskeinen prosessi (esim. ensimmäisestä asiakaskontaktista siihen, että on rahat tilillä), jonka pitää toimia kuin junan vessan, joten ne tehdään näkyviksi ja mitattaviksi, jolloin kehittäminen mahdollistuu työntekijöiden arjessa.

 

Monen yrittäjän arki on yhtä sillisalaattia ja säntäilyä, jolle me laitetaan stoppi! Me tehdään keskeiset työvirrat näkyviksi ja priorisoimme ainoastaan 10x arvoa luovat työtehtävät listalle. Kiire on tauti, joka voidaan parantaa.

 

Minä tietenkin voin puhua asiasta ummet ja lammet, joten on ehkä parempi, että asiakkaani kertovat asiasta puolestani:[/text_block]

“Tuomaksen asiantunteva ja asiakkaan tarpeisiin sekä lähtökohtiin pureutuva toimintatapa vakuuttaa. Connection Coaching -valmennuskokonaisuuteen investoinnin takaisinmaksuaika on minimaalisen lyhyt, kun vastaanottimesi on sopivalla taajuudella.”

Petri Niskanen, Toimitusjohtaja, Lieke Oy

“Tuomas is the leanest coach I have ever seen! … Ai oliko valmennuksesta hyötyä? Lyhyesti: kyllä oli. Kanban taulu ja taktiikka tuli jäädäkseen. Tuomas on muuten ainoa konsulentti, jonka käden jälki näkyy edelleen ja konkreettisesti meidän toiminnassa.”

Toni Piirainen, CEO, Planray

“Tuomas has observant eyes and unique wisdom of listening –being truly at the moment and making something special about it.”

Erja Laurila, Varangi Oy

“Samankaltaiset tilanteet toistuvat jatkuvasti, niin kannattaa kehittää prosesseja, eikä vain sammuttaa tulipaloja. Sain työkaluja tämän toteuttamiseen”

Timo Lehtinen, Gardner Denver[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Olen työskennellyt monen fiksun yrityksen kanssa, jonka tavoitteena on ollut nostaa tasoaan:

+yli tuhat asiantuntijaa, johtajaa ja prosessityöntekijää ovat osallistuneet minun pitämiin avoimiin valmennuksiin.

 

[/text_block]

Kyllä! Haluan päästä Kaaoksesta kannattavuuteen nyt!

Tämä ei ole kaikkia varten!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Tämä verkkovalmennus vaatii kuitenkin jonkin verran aikaa, energiaa ja ajattelua. Osa yrittäjistä on jo niin patajumissa ja rystyset valkoisina, että heitä en voi auttaa. 

 

Jos haluat oikeasti muuttaa yrityksesi toimintamalleja (nämä tehdään myös niin, että työntekijät ovat muutoksen moottori, eikä ankkuri), niin sinun pitää muuttaa myös omia päivittäisiä tapoja ja toimintamalleja. Jos et tähän pysty, niin tämä verkkovalmennus ei ole sinulle. 

 

Olen myös yrittänyt valmentaa välillä yrittäjiä, jotka jo tietävät kaiken. Vaikka heidän yrityksen talousluvut ja työntekijöiden mieliala kertoo toista, niin heillä on jo kaikki vastaukset. Heitä en voi myöskään auttaa. Osallistujan pitää pystyä pitämään mieli avoimena ja olla valmis kokeilemaan kurssin asioita.

 

Muutaman kerran on myös ollut mulle-nyt-heti-kaikki -mäen miehiä osallistujina. Tämä kurssi opettaa uusia työkaluja ja uutta ajattelua. Se on muutosprosessi ja se vie oman aikansa. Vaikka tuloksia voi tulla myös nopeasti, niin yksi verkkokurssi ei kuitenkaan ole Jeesuksen toinen tuleminen. Jos etsit taikaluotia, joka ratkaisee kaikki ongelmat heti, niin tämä se ei ole. Ei semmoista ole edes olemassa. Tarjoan tehokkaita ja nopeita työkaluja, en ihmettä.

 

Mutta jos olet,

 • Valmis sitoutumaan ja kokeilemaan kurssin asioita
 • Halukas nostamaan tasoasi
 • Ymmärrät, että ongelmien suosta nouseminen on aloitettava joskus, mieluiten NYT!
 • Valmis haastamaan omia toimintamalleja ja ajattelua
 • Valmis muuttamaan toimintamallisi tehtäväkeskeisestä ajattelusta arvo- ja prosessikeskeiseksi

 

…niin voin auttaa sinua! 

 

 

[/text_block]

Entä jos en toimi nyt?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”] [/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Moni yrittäjä kokee olevansa korvaamaton. Hautausmaat ovat täynnä korvaamattomia ihmisiä. Monesti yrityksen toimintakyky NOUSEE, kun yrittäjä ymmärtää itse astua taaksepäin päivittäisistä operatiivista toiminnoista ja keskittyy isompaan kuvaan. Monet eivät vain kykene siihen. He ovat pullonkauloja, jotka pitävät kaikki langat käsissään. Työntekijät kokevat voimattomuuden tunnetta ja heidän pitää pyytää lupaa kaikkeen. 

 

Hetkellinen stressi on voimavara ja tehokkuusboosti, mutta kroonistuva stressi on energiakaivo, sekä terveyden ja tehokkuuden tuhoaja. Älä astu korvaamattomuus ansaan! Sinun yrityksen tulee olla onnellisuuden, varallisuuden ja merkityksellisyyden sampo. On sinun tehtävä pitää huolta, että se suoltaa näitä kolmea, eikä huolta, stressiä ja vitutusta.

 

Ymmärrän, että sinulla on kiire. Minulla on ollut todella harvoja asiakkaita, joilla ei ole ollut kiire. Jos et nyt todellakaan ehdi laittaa kaaosta takaisin purkkiin, niin pistä muistutus kuuden kuukauden päähän: “Katso kaaoksesta kannattavuuteen kurssi”. Luultavasti sinulla on edelleen kiire silloinkin. Se tulee olemaan ikuinen seuralaisesi, ellet toimi nyt!

 

Tiedätkö paljonko menetät rahaa joka hetki?

 

Oletko muuten laskenut paljonko yksi hukkatunti maksaa? Keskimäärin jos sinulla on 50 työntekijää ja maksat palkan ja sivukulujen jälkeen jokaiselle n. 50 € / tunti. Se tekee n. 2500 € / tunti. Jokainen päivä, jokainen tunti. Näetkö sinä mikä tunti on ollut arvoa tuottava ja mikä on ollut hukkaa? Mistä näet sen?[/text_block]

Mitä hyötyä tästä on minulle?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Mitä sitten tapahtuu sen jälkeen, kun olet ottanut kurssin opit käyttöön ja soveltanut niitä omaan yritykseesi?

 

No näin on käynyt muilla asiakkaillani:

 • Yrittäjä on pystynyt irtaantumaan päivittäisestä säätämisestä ja ehtinyt katsoa isoa kuvaa. 
 • On tullut aikaa arkeen ja kiireen tuntu on vähentynyt
 • Toimivat prosessit ovat helpottaneet työntekijöiden työtä, joten läpimenoajat ovat nopeutuneet (=tyytyväisemmät asiakkaat)
 • Hukka on tullut näkyväksi, jolloin sitä on voitu poistaa pois päiväjärjestyksestä
 • Säästöjä tuotannossa, varastoinnissa, hävikin määrissä, monissa muissa toiminnoissa
 • Johtaminen muuttunut päivittäiseksi ja priorisointi on selkeytynyt = fokus tuottavimpiin tuotteisiin ja asiakkuuksiin.

[/text_block]

 Valmennuksen sisältö

[text_block style=”undefined” align=”left”]Verkkokurssi tulee kestämään viisi viikkoa ja vie sinulta aikaa n. 1-3 h / viikko, riippuen kuinka innokkaasti tulet pistämään kurssin asioita käytäntöön. Kurssi on jaettu helposti omaksuttaviin paloihin, joita on 1-3 / viikko.

Sisältö on pääasiassa videolla, joka on miellyttävin tapa seurata uutta materiaalia tai voit vain kuunnella videoita vaikka ajaessasi autoa. Jokaisen videon materiaalit saat myös PDF-tiedostona, joten voit palata niihin koska vain.[/text_block]

Kaaoksesta kannattavuuteen -valmennuksen arvo:

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Mikä on mielenrauhan arvo? No sitä on vaikea laskea euroissa, joten lasketaan konkreettiset hyödyt, joita voit saada:

 

 • Riippuen yrityksesi nykytilasta ja siitä kuinka hyvin pystyt ottamaan kurssin opit käyttöön, niin saat minimissään 1-3 h / viikko lisää arvoa tuottavaa työaikaa per työntekijä, niin arvoa syntyy 300-1500 € / viikko.*
 • Jos saat vain kohtuullisesti parannettua tuotteiden ja palveluiden läpimenoaikoja yrityksessäsi, sanotaan vain 10 %, niin voit laskea mitä se tekee sinun kassavirtasi nopeudelle, varastoille, keskeneräisen työn määrälle (iso hukka) ja työn tehokkuudelle. Tämän arvo voi olla muutamasta sadasta eurosta tuhansiin euroihin viikossa.
 • Mikä on sitoutuneen työntekijän arvo? Sitoutunut työntekijä voi olla 10 x tehokkaampi kuin ei sitoutunut. Kun saamme valjastettua työntekijät kehittämisen moottoreiksi, niin työntekijät kokevat osallisuutta yrityksen toimintaan ja päätöksentekoon. Oman työn hallinnan tunne, autonomia ja taituruus ovat keskeisiä sisäisen motivaation ajureita. Mutta ollaan pessimistisiä ja sanotaan, että tämä nostaa keskimääräisen työntekijän tehokkuutta vain 10 %, joten keskimäärin tämän arvo olisi 160 € / viikko / työntekijä.**
 • Kun onnistut luomaan tehokkaita prosesseja, joissa työntekijät ovat paljon itseohjautuvampia, niin mikä on sinun oman työsi yhden ekstra tunnin arvo? Jos saamme sinulle vain 2 tuntia lisää aikaa / viikko, niin tämän arvo on 800 € / viikko. ***  

Jos jatkat samaa rataa kuin nyt, niin menetät tuhansia euroja viikko ja käytät kalleinta resurssiasi, eli aikaa, täysin hukkaan!

*(Työntekijän keskimääräiset kulut ovat 30-50 € / h, joten jos teillä on 10 henkeä töissä)

**(jos palkkakulut 40 € / tunti)

***(Jos työntekijän tunnin arvo on n. 40 € / tunti, niin sinun työtehtävät pitäisi olla vähintään 400 € / tunti.)

 

[/text_block]

Pilottitarjous!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Haluan, että mahdollisimman moni hyötyisi siitä mitä olen itse oppinut ja valmennan viikoittain muille. En kuitenkaan voi monistua moneen paikkaan, mutta digiminä pystyy siihen!

 

Live valmennuspäivästä veloitan yleensä 1500+ € (+alv) / päivä ja tämän kokoisesta kurssista on moni maksanut yli 5000 € (+alv). 

 

Haluan kuitenkin tarjota tämän niin, että mahdollisimman moni voisi tarttua tilaisuuteen, joten tarjoan kurssin sisällön ja bonukset yhteishintaan 997 € + alv!!!

Jos toimit nopeasti, niin Early Bird -tarjous nopeimmille 20 hengelle on voimassa 17.3.2020 asti, joille hinta on vain 397 € + alv!

 

Moni ei halua maksaa verkkosisällöistä mitään, mutta se on todella hölmöä. Ilmaismateriaalit eivät sisällä samanlaista vaikuttavuutta, kuin nämä premiumsisällöt, joihin olen vuodattanut vuosien opit sadoista yrityksistä. Toki kaiken voi saada myös “ilmaiseksi”, jos on valmis käyttämään satoja tunteja aikaa siihen.

 

Toinen syy miksi tästä pitää maksaa on se, että olen huomannut, että ihmiset eivät sitoudu ilmaisiin neuvoihin ja materiaaleihin. Kun siitä maksaa, niin siihen sitoutuu. Ilman sitoutumista tieto ei muutu toiminnaksi ja jälleen olemme ainoastaan tuhlanneet aikaa ja energiaa.[/text_block]

Pilottiryhmälle myös nämä rahanarvoiset bonukset!

eKirja: Lean käytäntöön – Opas tieto- ja palvelutyön kehittämiseen (arvo 59 €)

Lean antaa erinomaiset työkalut päivittäiseen kehittämiseen. Tämä työkirja on tehty käytännönläheiseksi ja sitä ei tarvitse lukea kannesta kanteen. Poimi sisällysluettelosta itseäsi kiinnostavat kohdat ja lue vain ne. Olen pyrkinyt pitämään kirjan tiiviinä, jotta sitä olisi nopeaa ja helppoa käyttää.

 

Valmentajan tuki koko kurssin ajalle (arvo 795 €)

Monesti videoilla ja muissa materiaaleissa ei käsitellä jotain riittävän tarkasti tai sinulle jää kysymyksiä kuinka sovellan jotain tiettyä omassa yrityksessäsi. Ei hätää! Tämän takia olen sinun tukena koko kurssin ajan. Aina kun tulee este, josta et pääse omin avuin yli, niin mennään siitä yli yhdessä!

 


Mitä teen nyt?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Mene siis tänne ja ilmoittaudu verkkokurssille painamalla tästä: Kaaoksesta kannattavuuteen -verkkokurssi

Tai alla olevasta napista:

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle linkin, josta pääset kurssille.

Kurssi alkaa 23.03.2020  jolloin pääset sisään linkistä,[/text_block]

Kyllä! Haluan päästä Kaaoksesta kannattavuuteen nyt!

100 % takuu! Jos tämä ei ole sinua varten, niin saat rahasi takaisin 30 päivän ajan!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Ymmärrän, että välillä tulee huteja. En halua sinun rahojasi, jos tästä ei oikeasti ole sinulle hyötyä. Haluan auttaa yrityksiä luomaan toimivia prosesseja, kasvamaan & kehittymään, sekä luomaan vaurautta omistajilleen. Jos tämä verkkokurssi ei auta sinua siinä, niin ei se mitään. Palautan rahat ja jatkamme ystävinä eteenpäin.[/text_block]

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Q.Tämä tietohan on saatavilla ilmaiseksi? Miksi osallistuisin kurssille?

  A.Olet oikeassa. Tietoa on monessa eri muodossa ja useasti se ei ole yrittäjälle ymmärrettävää. Kauanko sinulla lisäksi kestää löytää kaikki samat tiedot ja apu, jota tältä kurssilta saisit?

  Jos siis haluat käyttää itse satoja tunteja näiden asioiden opetteluun, niin ole hyvä vain. Voit siitä laskea hinnan paljonko olisit voinut tienata sinä aikana.

 • Q.Minulla on yrityksessäni kaikki hyvin ja toimintani on kannattavaa. Onko kurssista minulle mitään hyötyä?

  A.On. Jatkuvan kehittämisen työkaluilla pystyt nostamaan yrityksesi uudelle tasolle ja vapauttamaan aikaa itsellesi.

  Kurssin oppien avulla ymmärrät:

  1) Mitkä ovat tehokkaan muutoksen tärkeimmät vivut.

  2) Miten luon systemaattisesti toimivia prosesseja, joissa minun ei tarvitse olla itse koko ajan mukana säätämässä.

  3) Kuinka luon muutoksesta pysyvän toimintamallin

 • Q.Mitä tämä minulta vaatii?

  A.Tämä kurssi vaatii sinulta:

  -Aikaa n. 1-3 h / viikko koko kurssin ajan (5 viikkoa)

  -Avointa mieltä kokeilla uusia asioita

  -Halua nostaa omaa ja koko yrityksesi tasoa

  -Johtajuutta viedä asioita eteenpäin systemaattisesti 5 viikon ajan

  Mitä tämä kurssi ei vaadi:

  -Maisterin tutkintoa

  -Ylimääräistä rahaa investointeihin tai ohjelmistoihin

   

 • Q.Minulla on sellainen kysymys, johon et ole vielä vastannut

  A.Laita kysymyksesi minulle, niin vastaan siihen: tuomas(a)connection.fi

Kyllä! Haluan päästä Kaaoksesta kannattavuuteen nyt!