Miten minä hyödyn tästä?

Fokus hukassa, aika palasina?

Voittavat yritykset, tiimit ja yksilöt osaavat priorisoida tehtävät ja jatkuvasti kehittää työn teon tapoja!

Varaa ilmainen kartoitus20 minuuttia ja sen jälkeen ymmärrät kuinka Lean voisi hyödyttää teitä!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Miksi Lean?

Kiire ja stressi ovat ikäviä työkavereita. Kyllä niiden kanssa välillä voi viettää aikaa, mutta vuodesta toiseen jatkuvana se alkaa syömään työn iloa ja jaksamista.

Ratkaisu tähän ei ole tehdä lujemmin töitä. Sitä olet varmaan jo kokeillut. Loppuivatko työt? Saitko kaiken tehdyksi? Näin arvelinkin.

Ongelma kumpuaa siitä, että työelämä on monimutkaista, nopeatahtista ja tulosorientoitunutta. Keskitytään nopeisiin ratkaisuihin ja tuijotetaan tuloksia, sen sijaan että katseemme olisi prosesseissa, eli tavoissamme tehdä töitä ja ratkaista ongelmia.

Lean tekee kolme asiaa erittäin hyvin:

 1. Auttaa nostamaan ongelmat näkyville, jotta ne voidaan ratkaista.
 2. Auttaa löytämään ongelmien juurisyyt ja purkamaan ne pieniin palasiin, joiden ratkaiseminen mahtuu ihmisten kiireiseen arkeen.
 3. Mahdollistaa vaiheiden 1 & 2 systemaattisen johtamisen

Suurin osa töistä on päätöksentekoa ja ongelmaratkaisua. Yritämme vähentää kitkaa asiakkaitemme arjessa ja saada tehtäviä tehdyksi heidän puolestaan. Haluan auttaa sinua tekemään työsi ja saavuttamaan tavoitteesi mahdollisimman tehokkaasti kerta toisensa jälkeen!

Sopiiko tämä minun alalle tai työhön?

Mistä yritystoiminta koostuu?

 1. Joukosta ihmisiä
 2. Kasasta prosesseja
 3. Arvon tuottamisesta asiakkaalle

Sillä, että koodaatteko te, rakennatteko autoja vai parannatteko sairauksia ei ole niin paljoa väliä kuin luulisit. Haluan auttaa sinua näkemään työsi arvoa tuottavat toimenpiteet hukkatoimenpiteistä. Näkemään ne kokonaisuudet, eli arvoketjut, joissa se asiakkaan tarve muuntuu asiakkaan arvoksi. Sekä johtamaan ja kehittämään sitä työn virtausta entistä paremmaksi.

Kun arvoketjut ja työn virtaus saadaan paremmin näkyviin, niin sitä voidaan alkaa standardisoimaan. Ilman standardia ei voi olla kehitystä, sillä ei ole mitään mihin verrata. Paraniko toiminta vai heikkenikö? Standardi tarkoittaa parasta tapaa tehdä kyseinen työ, joka on tähän mennessä keksitty.

Jos teillä on joukko ihmisiä, kasa prosesseja ja yritätte luoda jotain arvokasta asiakkaalle, niin Lean sopii myös teidän tarpeisiin.[/text_block]

Hyödyt

 • Minimoi hukkaan mennyt työaika

  Paljonko yksi tunti maksaa yrityksellesi? Jos työllistät 50 asiantuntijaa ja maksat heille jokaiselle 4000 € / kk, niin palkansivukulut huomioon ottaen yhden tunnin hinnaksi tulee n. 2000 €. Eli jos saamme vähennettyä sähläystä 1 h / viikko, niin valmennus on jo maksanut itsensä viikossa.

 • Maksimoi asiakasarvo

  Asiakasta ei kiinnosta mitä siellä teidän yrityksessä tapahtuu. Häntä kiinnostaa vain se, että osaatteko te ratkaista hänen ongelmansa halvalla ja nopeasti. Onko teidän prosessit viritetty tämän toteutumiseksi joka päivä?

 • Visualisoi, standardoi ja kehitä

  Se mitä et näe, niin sitä ei voi johtaa. Jos ei ole standardia, niin ei voi parantaa. Ilman näitä kahta keskeistä toimintamallia tulette sammuttamaan tulipaloja loputtomiin. Johda standardia, älä poikkeusta!

style-5-top-orange

100 % tyytyväisyystakuu!

Jos koet, että minun palveluistani ei ollut teille mitään hyötyä, niin en veloita teiltä kuin matkakulut.

style-5-bottom

Keitä olen jo päässyt auttamaan?

<a id="section2"></a>

Sinä et ehkä vielä luota minuun, mutta alla olevat asiakkaat ja monet muut luottavat.

“Tuomas is the leanest coach I have ever seen!”

Toni Piirainen, CEO, Planray

“Tuomas on innostava ja kannustava koutsi, ja osaa ohjata kehittämistyötä sujuvasti kohti maalia ja ideoiden nopeaa käyttöönottoa.”

Kirsi Levä, Kehitysjohtaja, Tukes

“Tuomaksen asiantunteva ja asiakkaan tarpeisiin sekä lähtökohtiin pureutuva toimintatapa vakuuttaa. Connection Coaching -valmennuskokonaisuuteen investoinnin takaisinmaksuaika on minimaalisen lyhyt, kun vastaanottimesi on sopivalla taajuudella.”

Petri Niskanen, Toimitusjohtaja, Lieke Oy

“Tuomas has observant eyes and unique wisdom of listening – being truly at the moment and making something special about it.”

Erja Laurila, Business Director, Varangi OyOlen auttanut lukuisia älykkäitä yrityksiä tulemaan vielä paremmaksi!

Kuinka otan ensimmäisen askeleen?