Olemme palvelleet muun muassa näitä yrityksiä

fade-leftfade-right

Lean Office & Service


Kainuun TYP-hanke editää pitkäaikaistyöttömien työllistymistä, kouluttautumista ja muutenkin elämässä eteenpäin. Kyseessä on kunnianhimoinen hanke yhdistää kunnan, TE-keskuksen, sosiaalipalveluiden ja Kelan toimintaa palvelemaan ihmistä paremmin. Kun otamme yhteen näin monta isoa yhteiskunnallista toimijaa, niin ketterät toimintamallit ovat tarpeen. Kainuun TYP-hanke on maan edistyksellisin ja toimii esimerkkinä muille samanlaisille hankkeille.

Suuri kansainvälinen konsultointiyritys (Top 4 Global)

Tästä casesta saan kertoa vain sanallisesti, joten kysyttäessä voin kertoa yrityksen nimen ja puhua aiheesta. Projektin kesto > 6kk,


Helsingin seudun ympäristöpalveluiden viestintäosasto päätti nostaa tekemisensä tasoa ja alkaa kehittää Lean-toimintamenetelmiä. Valmennuksessa monella syttyi lamppu ja jatkuva kehittäminen, hukan poisto, sekä Lean-ajattelu ottivat ensi askeleensa kohti HSY:n arkea.

 

Ratekoulutuksen avoimissa koulutuksissa on jo yli sadasta organisaatiosta osallistunut meidän Lean Office - ja Hankkeista ketteriin kokeiluihin -koulutuksiin. On ollut upeaa nähdä miten laajasti Lean-oppeja voidaan soveltaa tietotyössä!

 

 

 


fade-leftfade-right

Lean-tuotekehitys


 

Suomen johtava lukkojen ja turvallisuusjärjestelmien tekijä halusi nostaa tuote- ja palvelukehityksensä uudelle, ketterämmälle tasolle.

Moni pitää sosiaalialaa jähmeänä toimijana, mutta tämä ei pidä paikkaansa kun puhutaan Lahden Diakonialaitoksesta! Ennakkoluulotonta palveluiden kehittämistä haettiin useista eri sosiaalipalveluiden alueista aina vauvoista vaareihin. Projektista lähti viisi pilottia liikkeelle.

Kun puhutaan tuhansia sivuja sisältävästä nettisivu-uudistuksesta, niin se voi mennä pieleen lukuisilla eri tavoilla. Tämän takia TUKES päätti ottaa ketterän kehityksen avukseen ja suunnitella käyttäjälähtöiseimmin oman lähestymistapansa uudistukseen. Neukkari-mutuilun sijaan lähdettiin testaamaan käyttäjälähtöisesti mitkä uudistukset toimivat ja mitkä eivät.

 

Intotalon Hiomo-valmennuksissa lukuisat uudet yrittäjät ovat päässeet luomaan uusia palveluita ja tuotteita. Nopean tuotetestauksen ansiosta he ovat pystyneet välttämään lukuisia ansoja, joita uuden yrittäjän polulla on.


Ota yhteyttä!

Teemme paljon yritys- ja organisaatiokohtaisia valmennuksia. Jos Lean-ajattelu on teille ajankohtainen, niin ota yhteyttä ja katsotaan miten voisimme olla teille avuksi!