tuotemestari

TUOTEMESTARI

– ideoista bisnestä

Kyllä! Haluan mukaan luomaan ideoistani todellisuutta!

Opi kuinka voit nopeasti ja halvalla testata korviesi välissä muhivia ideoita

*Valmennus on 100 % joustava, joten voit käydä sen silloin kun se sopii aikatauluusi

Valmennuksen myynti loppuu:

Lue tämä viesti loppuun, jos olet kyllästynyt sitku-elämään ja haluat pästä luomaan jotain omaa, ilman riskiä ja sitoutumista ideaan ennen kuin se on testattu toimivaksi!

<a id="section2"></a>

[text_block style=”style_1.png” align=”left” bottom_margin=”-30″]Haluaisitko testata sitä korviesi välissä muhinutta ideaa? Olisiko siitä oikeasti johonkin vai onko kyseessä vain oma henkilökohtainen harha?

Aika monet haluaisivat toteuttaa itseään luomalla uusia palveluita ja tuotteita. Nähdä oma kädenjälkensä maailmassa. Mutta aika ei ikinä ole sopiva. Luomisprosessi vaikuttaa myös todella vaikealta ja työläältä. Entä jos toteutan projektin ja se ei kiinnostakaan ketään? Aika yleinen tilanne, sillä yhdeksän kymmenestä tuotelanseerauksesta epäonnistuu.

“Jos luon oman palvelun tai tuotteen, niin enkös minä sitten ole yrittäjä?”

Ei sinun tarvitse hypätä täysipäiväiseksi yrittäjäksi, vaan voit testata ideoitasi ilman omaa yritystä. Keinoja kyllä on. Olennaista on se, että pääset testaamaan ideasi toimivuutta ja pääset loputtomasta jossittelusta. Se, että toimiko ensimmäinen ideasi ei ole kovin kiinnostavaa. Ideoita tulee ja menee. Tärkeämpää on oppia testamaan ideoiten haluttavuus, se että tarvitseeko maailma ratkaisuasi! 

Onkin itseasiassa aika mielenkiintoista miten yrittäyyttä usein kuvataan hyppynä tuntemattomaan. Sitähän se monelle on: hyppäämistä.

Hyppy tuntemattomaan

Yllä on esitetty se miten meille on yleensä kerrotaan tarinaa yrittäjyydestä. Että kyseessä olisi “rohkeutta koetteleva hyppy tuntemattomaan, jossa pitää oppia lentämään ennen pohjaa. Tämähän nyt on vain typerää. Kyseessä on bisnesmaailman Ensitreffit alttarilla. Eli jos olet onnekas käy hyvin, mutta muuten käy erittäin hassusti ja olet kohta “naimisissa” ensimmäisen ideasi kanssa. Mutta onneksi on myös vaihtoehtoja…

Olen työskennellyt jo vuosia aloittelevien yrittäjien kanssa ja monesti ongelmana on se, että he haluavat suoraan hypätä valmiiseen tuotteeseen tai palveluun. Se on mahdollista, mutta yleensä paljon riskialttiimpaa. Vie paljon aikaa, rahaa, hermoja ja energiaa tehdä valmis ratkaisu. Ja sitten yleensä tuleekin kylmää vettä niskaan: ketään ei kiinnosta!

Tämän takia valmennuksissani otetaan hieman erilainen lähestyminen.

Tuotemestariway

Yllä olevassa kuvassa on esitetty hieman erilainen lähestyminen ideoiden todeksi luomiseen: Tuotemestarin polku! Minun lähestymistapani on minimoida epävarmuutta ja riskiä. Tarkoituksena on aina testata yhtä asiaa kerralla. Ei sitä mikä on mukavinta tai helpointa, vaan se mikä riskialtteinta. Se mitä ilman ratkaisusi ei tule toimimaan.

Valmennusteni lähtökohtana on, että:

 1. Ideat myydään ennen kuin niitä rakennetaan
 2. Rakennetaan asiakkaiden kanssa
 3. Rakennetaan vain niitä asioita, joista asiakkaat ovat valmiita maksamaan
 4. Muutetaan nopeasti suuntaa silloin kun asiat ei toimi

Haluan, että opit itsenäisesti testaamaan ideasi oikeiden asiakkaiden kanssa ja luomaan parhaista ideoista oikeaa bisnestä! Tämä on aivan oleellinen taito, jos koskaan haluat olla oma pomosi!

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Voi olla, että ensimmäinen idea ei toimi. Voi olla, että tuskailet keskeneräisten ideoiden näyttämistä muille, saatikka sitten niiden myymistä! Voi olla, että sinulla ei vielä ole sitä “kuningas ideaa”, jonka kaikki haluavat.

Nämä kaikki ovat aivan todellisia huolenaiheita, mutta tällä kurssilla käsitellään nämä ja muut sinua askarruttavat pelot ja niistä mennään läpi askel kerrallaan.

Kun osallistut Tuotemestari – Ideoista bisnestä  -verkkovalmennukseen, niin:

 • Opit miten voit määritellä ideasi taustalla olevan ongelman, jonka ratkaiset asiakkaalle
 • Opit miten voit nopeasti ja halvalla testata ideasi markkinapotentiaalin
 • Opit miksi on olennaista myydä idea ennen sen rakentamista
 • Opit miksi testaamisen nopeus varmistaa sinun menestyksesi
 • Ymmärrät miten Tuotemestari-valmennus voi vapauttaa elämäsi aivan uusille urille!

 

Haluan mukaan valmennukseen henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään vaaditut tehtävät, eikä vain passiivisesti katsomaan videoita ja lukemaan tekstejä. Oppiminen on ihan kivaa, mutta siitä ei ole mitään hyötyä ilman toimintaa! Toiminta muuttaa tiedon kokemukseksi, jolloin siitä tulee 10x hyödyllisempää.

Yksikään teoria, työkalu, metodi tai neuvo ei toimi, jos et muuta sitä toiminnaksi. Voin antaa sinulle vaikka tiedon kultaiset avaimet, mutta on edelleen sinun tehtävä kulkea ovesta läpi. Sitä ei voi kukaan muu tehdä puolestasi. Joten älä osta tätä kurssia, jos et aio tehdä mitään![/text_block]

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, niin valmennus on tarkoitettu sinulle:

 • Sinulla on ideoita, mutta et tiedä miten etenisit niiden kanssa
 • Sinulla on kiire päivittäisessä työssäsi, joten et halua uhrata liikaa aikaa epävarmoihin hankkeisiin
 • Olet jo pidemmän aikaa pyöritellyt mielessäsi ideaa, että sit kun aika koittaa, niin aiot tehdä jotain asialle
 • Sinulla on tunne, että nykyinen työ ei välttämättä ole se mitä aiot tehdä loputtomiin
 • Tunnet, että sinulla voisi olla enemmän tarjottavaa maailmalle
 • Haluat joskus vielä olla oma pomosi

Saat tämän kaiken valmennuksen aikana:

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

 • Työkaluja oman idean selkeyttämiseen
 • Keinoja kartoittaa potentiaalisia ideoita ja niihin ratkaisuita
 • Tuote- ja palveluideoiden testaamiseen soveltuvia metodeja
 • Välineitä hahmottaa idean liiketoimintamalleja
 • Vinkkejä mitä tehdä sitten, kun ideaa pitääkin muuttaa (kuten jokaista ideaa aina pitää)
 • Mentaalista sparrausta omien ideoiden julkisesti esittämistä varten (tämä on monille aika iso juttu)
 • Facebook-yhteisön keskusteluita ja tehtävien purkuja varten
 • Ryhmän ja valmentajan tuen vaikeuksien noustessa

[/text_block]

Käytännössä valmennus sisältää seuraavia asioita:

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Testivalmennus

Testausvalmennus (Arvo 370 €)

Testausvalmennuksessa saat uuden, tehokkaamman menetelmän luoda omista ideoista todellisuutta.

Käymme läpi kuinka määrittelet asiakaskohderyhmät, kuinka määrittelet ongelman tarkasti ja kuinka luot ongelman ratkaisevan tuotteen tai palvelun. Hyvä ongelmanmäärittely helpottaa toimintaa huomattavasti, koska silloin et ole vain jumiutunut ensimmäiseen ratkaisumalliisi, vaan niitä on yleensä kymmeniä mahdollisia.

Määrittelyt ja ratkaisut eivät ole minkään arvoisia, ennen kuin niitä on testattu. Tämä on kurssin keskeinen asia. Monet ihmiset testaavat ideansa vasta lanseeraushetkellä, jolloin riski on jo kasvanut todella suureksi. Aikaa, rahaa ja energiaa on sijoitettu ratkaisuun niin paljon, että epäonnistuminen on todella kivuliasta. Tätä me haluamme välttää kaikin keinoin.

 

Liiketoiminnan mallintaminen

Liiketoiminnan mallintaminen (Arvo 220 €)

Tuotteesi tai palvelusi ei ole bisneksesi. Se on vain osa sitä. Se miten toimitat sen, mille asiakasryhmälle, millä ansaintalogiikalla, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen ja muut vastaavat tekijät määrittävät liiketoimintamallisi. Vaikka tuo on aika sanahirviö, niin työkalut sen mallintamiseen ovat yksinkertaisia käyttää! Joten et tarvise maisterin papereita hommasta selviämiseen ?

Liiketoiminnan mallintaminen avaa erilaisia lähestymistapoja toimittaa arvoa ratkaisullasi. Sama tuote- tai palvelu voi ottaa lukemattomia muotoja, joista sinun pitää valita mieleinen. Yksinkertaisilla työkaluilla voit nopeasti testailla erilaisia malleja ja muuttaa toimintaasi tulosten mukaan. Yksikään malli ei kestä ensimmäistä kosketusta asiakkaan kanssa, joten älä rakastu ensimmäiseen versioon!

 

Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennus (Arvo 190 €)

Häpeä, huijarisyndrooma, “en mä osaa”, “sitten joskus, kun…”, epäonnistuminen, onnistumisen pelko (älä naura, tämä on todella iso juttu monille), alhainen itseluottamus – “muut on parempia”, uskallus laittaa ideasi esille kaiken kansan nähtäville ja monet muut seikat voivat nakertaa pohjan menestykseltäsi.

Olen itse päässyt nauttimaan jokaisesta yllä olevasta ajatuksesta urallani yrittäjänä. Ajoittain, kun en ole valppaana, ne saattavat hiipiä sieluuni edelleen. Oli ideasi kuinka hyvä tahansa, jos pääkoppasi on sitä mieltä, että siitä ei tule mitäään, niin onnistumisen mahdollisuudet tippuvat huimasti.

Älä ole itsesi pahin vihollinen! Tämän takia valmennus pitää sisällään mentaalivalmennusta. Kuinka olla ylpeä keskeneräisestä? Kuinka sietää epävarmuutta? Miten voi lähestyä asiakkaita? Kuinka pidän ideani käden etäisyydellä itsestäni, että uskallan päästää irti jos se on tarpeen?

Nämä ja muut teidän ongelmat, pelot ja ajatusten esteet käydään läpi kurssilla. Tämä osio tulee osittain muovautumaan osallistujien tarpeiden mukaan.

Näiden arvo olisi yhteensä 780 euroa. Lisäksi pääset suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat valmentajan ja ryhmäläisten tukea koko valmennuksen.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 780 euroa, vaan hinta on…

[/text_block]

Koko 2 kk valmennuspaketti yhteishintaan:
238 €!!!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Koko valmennuksen hinta on 238 euroa.

Kyllä, saat koko 2 kuukauden kurssin 238 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei siis ole 780 € vaan vain 238 €.

HUOM! Tämä hinta on vain ryhmälle, johon voit hakea nyt. Nostan tämän ryhmän jälkeen valmennuksen hintaa 100 eurolla. Jos mietit osallistumista niin nyt on tilaisuutesi sästää samalla 100 euroa.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen verkkovalmennukseen pilottihintaan ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Kahden kuukauden valmennuksesta tulet maksamaan vain kahvikupin verran päivässä. Mieti koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen näin pienellä summalla päivässä?

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki oli eilen ja toiseksi paras on tänään!

[/text_block]

Valmennus alkaa 02.10.2017, joten toimi heti jos haluat oppia luomaan ideoistasi todellisuutta!

Kyllä! Haluan mukaan tähän valmennukseen!

Miksi sinun pitäisi kuunnella minua?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Tuomas Mikkonen, Lean valmentajaMoi! Olen Tuomas Mikkonen. Aloitin jo lukioiässä luomaan ensimmäisiä omia juttuja. Teimme silloisen tiimin kanssa tapahtumia, kesäkioskin, pelejä ja muita projekteja. Tämä innokkuus jatkui läpi yliopiston, jossa pääsin tekemään Suomen suurimpia opiskelijatapahtumia.

Kun siirryin kauppakorkean jälkeen työelämään, niin vastaan tuli seinä. Vaikka minulle oli annettu paljon suurempi budjetti ja tehokkaammat työkalut kuin aiemmin, niin sain paljon vähemmän aikaan. Hierarkinen toimintamalli, asiakaskontaktin vähyys, lineaarinen ajattelumalli ja monet muut seikat söivät toimintani tehot. Olin kiireinen ja tehoton.

Aikani tuota katseltuani päätin ottaa lopputilin korporaatiomaailmasta ja lähdin puoleksi vuodeksi tuulettamaan aivojani maailmalle. Piti keksiä jotain uutta. Ollessani kahvilassa Hong Kongissa sain kutsun tulla vetämään erästä viikonlopun mittaista strategialeiriä Kainuuseen. Matkalla olin lukenut paljon ja löytänyt mielenkiintoisen uuden lähestymistavan tuotekehitykseen: Lean Startupin

Tämän jälkeen palaset alkoivat loksahdella kohdalleen ja ahmin kaiken aiheesta olevan kirjallisuuden. Sen jälkeen olen useita vuosia kouluttanut ympäri Suomea uutta nopeampaa ja ketterämpää tuote- ja palvelukehitystapaa. Tämä on ollut minulle erittäin opettavaista, sillä kokoajan pystyn muissakin projekteissani hyödyntämään sitä mitä opetan. Uusien tapahtumien, pelien, koulutusten ja muiden suunnittelussa säästän huikeasti aikaa, kun voin testata ennen rakentamista, että mitkä projektit kannattaa viedä maaliin asti ja mitkä ei. Totta kai edelleenkin tulee huteja, mutta ne tulee aikaisemmin ja pystyn reagoimaan niihin nopeasti.[/text_block]

Kommentteja valmennuksessa olleilta asiakkailtani ja syy siihen miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle…

“Erinomainen koulutus. Paras osa oli konkreettinen harjoittelu.

Toimitusjohtaja Niko Papua
Multilizer Oy

“Ainutlaatuinen opetus. Monipuolinen tuotekehittely. Runsas materiaalin määrä ja opettajan huomattava ammattitaito näkyi.”

Anu Riitta
Hiomo

“Paljon uutta. Plussa selkeästä konkretiasta. Voin suositella kaikille, jotka kiinnostuneita ja tekevät uusia tuotteita/palveluita.”

Toimitusjohtaja Jani Rusi
Vivo visions Oy

Uskon valmennukseeni täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun!

Valmennuksellani on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu!

Jos valmennus ei sovikaan sinulle tai et ole tyytyväinen kurssiin sisältöön, niin maksan sinulle kurssimaksun takaisin. Annat vain tilinumerosi, niin palautan rahasi.

Jos jostain syystä et haluakaan käydä kurssia loppuun, niin se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.


Valmennuksen myynti loppuu pian, joten toimi nopeasti!

Varaan paikan valmennukseen!

 • Q.Onko minulla riskiä osallistua?

  A.Ei. Saat täydellisen 14 päivän tyytyväisyystakuun. Voit 14 päivää kokeilla kurssia ja katsoa sopiiko se sinulle. Jos jostain syystä haluat perua tilauksesi, niin saat rahasi takaisin.

 • Q.Mitä osallistuminen vaatii minulta?

  A.Sinun tulee käydä valmennusosiot läpi ja tehdä niissä olevat tehtävät. Tämä tulee viemään n. 0.5-2h/vk. Et tule saamaan kurssista mitään hyötyä, jos et tee mitään tehtäviä. Jos haluat täyden hyödyn kurssista irti, niin silloin kannattaa olla myös aktiivinen kurssin keskustelufoorumilla.

 • Q.Miksi kurssi maksaa?

  A.Netti on pullollaan ilmaista tietoa. Mutta hyvin paketoitua tietoa ja henkilökohtaista ohjausta on paljon vähemmän. Voit toki käyttää kymmeniä tunteja ja löytää samoja teemoja muualta, mutta kysymys on siitä että mikä on aikasi hinta?

  Olen myös huomannut, että kun jostain maksaa, niin siihen myös sitoutuu, jolloin tulee tuloksiakin!

 • Q.Koska saan kurssin?

  A.Kurssi alkaa 02.10.2017, jolloin avaan kurssin ensimmäiset osiot. Avaan osioita ripotellen, jolloin saat oikean määrä tietoa ja tekemistä kerralla.