Hyvin meni, noin niinku omasta mielestä

Jaa tämä artikkeli

Ensimmäinen blogautukseni hieman yli vuosi sitten oli Connection on online. Siinä vaiheessa olimme testanneet liikeideaamme sen verran, että päätimme luoda koulutuspalveluita tarjoavan yrityksen. Blogissa totesin, että edessä on luultavasti erittäin opettavainen vuosi ja sitä se todellakin oli. Kohderyhmät, joille olemme tarjonneet palveluitamme ovat vaihtuneet useasti, koulutuksen sisällöt ja metodit ovat kehittyneet ja fokus on tarkentunut.

 

Ensimmäistä kertaa täysin uuden ja oman liiketoiminnan rakentaminen ei ole aina yksinkertaista. On niin sanotusti “pari muuttujaa” matkalla ja monesti olen löytänyt itseni erittäin hämmentyneenä, että mitä pitäisi seuraavaksi tehdä? On loputtomasti asioita, joissa voisin olla parempi ja opiskella lisää, mutta se vie aikaa itse tekemiseltä. On ollut olennaista määrittää se, mikä on riittävän hyvä taso ja sitten mennä eteenpäin. Loputon hiominen kostautuu ja lopulta mitään valmista ei tule. Pareto-optimoinnin 80 / 20 -sääntö auttaa tässäkin asiassa.

 

kirja
Jossain vaiheessa pitää heittää kirjat nurkaan ja ryhtyä hommiin. Kouluttajan kirous on liika opiskelu :/

 

Connection Coaching on ollut tähän asti mielestäni kohtuullinen menestys. Olemme saaneet tehtyä useita koulutuksia, rakentaneet pitkäaikaisia asiakkuuksia ja nähneet hyvää, energistä innostusta koulutettavissa. Mielestäni nämä kaksi indikaattoria kertoo minulle sen, että teemme jotain oikein:

1) Palaute koulutettavilta on ollut huikean positiivista. Arvosana jokaisesta koulutuksesta on ollut  > 4/5

2) Asiakkaat ovat usein tilanneet uudelleen lisä- ja jatkokoulutuksia. Ryöstää voi aina kerran, mutta kauppaa voi tehdä loputtomiin 🙂

 

2016-02-01 13.16.29
Jos luulit, että sote-ala on jämähtänyt, niin nämä naiset osoittivat ettei pidä paikkaansa!

 

Keväälle on jo sovittu hyvä määrä koulutuksia. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Hioa vanhoja koulutuksia paremmaksi, testata asiakkaiden kanssa uusia tuote- ja palvelukonsepteja, luoda lisää nettimateriaalia ja monipuolistaa koulutustarjontaa. Eiköhän tuossa ole hetkeksi hommaa 🙂 Katsellaan sitten mitä kaikkea kesä ja syksy sitten tuovat tullessaan.

Muita artikkeleita