Oliko siitä Lean-valmennuksesta oikeasti jotain hyötyä?

Jaa tämä artikkeli

Yritysvalmentaminen on siitä kinkkistä puuhaa, että vaikka saisi hyvät palautteet valmennuksesta, niin oliko sillä kuitenkaan mitään käytännön merkitystä? Joten päätin kysyä parilta yritykseltä, joita valmensin aiemmin…


Tuomas: “Moro! Haluaisin kysyä siitä minun pitämän valmennuksen tehosta. Nyt on mennyt jo hyvä tovi sen päättymisestä ja haluaisin kysyä, että oliko sillä pysyvää vaikutusta teidän toimintaan?”


Toni Piirainen, Ceo, Planray Oy:

“Lyhyesti: kyllä oli. Kanban taulu ja taktiikka tuli jäädäkseen. Olet muuten ainoa konsulentti, jonka käden jälki näkyy edelleen ja konkreettisesti meidän toiminnassa. Eli ei huono ?”


Petri Niskanen, Toimitusjohtaja, Lieke suunnittelu Oy:

“Hei Tuomas. Positiivista vaikutuksistahan meillä oli tuoreeltaan jo heti valmennuksen jälkeen selvä käsitys ja näyttö.Kanban-johtaminen on muuttunut itseohjautuvaksi ja projektipäällikkömäisesti toimiville suunnittelijoillemme on selvää, että omaa resursointiaan hoitavat sitä kautta.
Vielä lisäisin, että visuaalisuus toteutuu hienosti siten, että näen taulusta heti työnhankinnan tilanteen ja sen missä vaiheessa projektimme ovat, mikä on tärkeää.”

——————————————
Tälläiset palautteet ovat itselleni uskomattoman tärkeitä, sillä reaalivaikutukset asiakasyritysten arkeen on se juttu mitä tässä tavoitellaan. Antaa myös itselleni kovasti energiaa ja uskoa omaan tekemiseen!

Muita artikkeleita